Header Ads

Ledi Vokshi - Femer Biz-i - Shiko videonLedi Vokshi ka vite qe shpenzon me shume kohe ne Shqiperi sesa Amerike ku dhe jeton, e me ne fund duket se kjo largese e ka paguar mundin e saj. Kenga e fundit "Femer Biz-i" nje produkt i Three Dots Production jo vetem i ka dhene mundesine te bashkepunoj me disa emra te njohur si Samantha Karavello e Stresi por dhe ka filluar te transmetohet kudo e pritur mire nga publiku.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.