Header Ads

Capital T - Zero - Shiko Videon

"Kapo" albumi i Capital T eshte aty ne majen e 1 apo 2 albumeve me te mira te vitit e ne na vjen mire qe nje artist  te cilin e kemi ndjekur dhe rekomanduar qe prej fillimit, ka arritur te kete sukses ne mbare viset shqiptare."Zero" eshte videoja e re e Kapos e cila eshte sipas mendimit tone ne Albaniac dhe videoja me e realizuar artistikisht nga ky album deri tani.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.