Header Ads

Rita Ora - Kenget e albumit ORA -Degjoji ketu!
Rita Ora se shpejti hedh ne treg albumi ORA (27 gusht ne Angli) dhe ne tek Albaniac kemi ne dore nje permbledhje te kengeve te ketij albumi te cilat mund ti degjoni me siper.Ne pergjithesi albumi eshte nje album pop shume i mire gershetuar me rryma e ritme te ndryshme muzikore qe eshte e sigurte se do ti sjellin suksesin e kerkuar Rites. Nga 11 kenget e prezantuara plus hyrja, ne na pelqeu me shume  "Uneasy","Radioactive","Hello Goodbye","Shine Ya Light" e po mendojme se "Facemelt" duhej te ish bere kenge e jo hyrje sepse ka nje ritem fantastik! Urime Rites,sepse vertet ka nje nder albumet pop me te mira te ketij viti ne Amerike!
Ps.Lista eshte per tregun amerikan. Ne Angli apo versioni Deluxe perfshin dhe kenget "Crazy Girl","Young Single Sexy" dhe "Meet Ya" Videokenga e re e Rites per tregun amerikan do te jete "Radioactive"

1. Facemelt (Intro)
2. Roc the Life
3. How We Do (Party)
4. R.I.P. [feat. Tinie Tempah]
5. Radioactive
6. Shine Ya Light
7. Love & War [feat. J. Cole]
8. Uneasy
9. Fall in Love [feat. will.i.am]
10. Been Lyin’
11. Hello, Hi, Goodbye
12. Hot Right Now (DJ Fresh feat. Rita Ora)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.