Header Ads

Elita 5 publikon - Degjo - Shiko videon ketu!

Shyqyr qe u rikthyen vitet '70-'80 ne mode, sepse vetem keshtu Elita 5 mund te beheshin serisht koherent. Ka funksionuar! Kenga e tyre e fundit eshte hit dhe duket sikur ka dale drejtperdrejt nga kolona zanore e filmit "Rock of Ages". Pak Sister Christian, pak Scorpions,pak Starship, pak Def Lepard dhe "Degjo" duket si nje permbledhje e ritmeve me te suksesshme rrok te asaj periudhe. Ne na pelqen dhe...mireseriktheheni Elita!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.