Header Ads

Marigona Orgesa dhe Fadili ne Sherri Hill NYFashion Week


Marigona dhe Orgesa kane sfiluar per koleksionin e ri te Sherri Hill, prezantuar kete jave ne New York Fashion Week, nderkohe qe perkrah tyre kane sfiluar dhe dy motrat e Kim Kardashian (njeren prej te cilave e shihni dhe ne foto me Fadil Berishen). 
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.