Header Ads

Ju prezantojme Erion Kovacin - Foto/Video

Erion Kovaci

Erion Kovaci eshte nje djale i talentuar shqiptar i cili momentalisht banon ne Greqi dhe merret me pothuajse gjithcka artistike.Fotografi,kenge,pikture,poezi,film...e ne te gjitha arrin te dallohet per punimet e tij te bukura. Me poshte ne po ju sjellim disa video (perfshire dhe Videokengen e Marina Sazi qe eshte publikuar ne MTV) punime te Erionit si dhe disa fotografi te realizuara prej tij.Ndoshta po vendosim pak si shume,por na vinte keq ti linim pa i permenduar,sepse na pelqejne te gjitha.Shpresojme qe Erionin ta shohim ne skenen nderkombetare se shpejti,sepse e meriton.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.