Header Ads

Live nga Nju Jorku - Dafina Zeqiri!

Dafina Zeqiri ne videot e meposhtme provon menyren akustike te te kenduarit shoqeruar nga Faton Macula. Teksa "Just Friends" duket pak rremuje,pasi nuk degjohet mire "No More Drama" me pelqeu dhe pse Mary eshte e paarritshme, serisht eshte nje version shume i mire. Ka nje ashpersi te zerit shume cool Dafina. OK, degjojini dhe gjykojini vete. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.