Header Ads

Revolt ft. Unix - Udha e Shkronjave (Remix)

Po mire me mbaruan notat qe shkojne dhe ju bejne remiks te gjitha kengeve patriotike? Na sollen vitin 200o nga e para me ato bastardimet e TopChannel. Nuk eshte se kjo kenge ka dale keq, por  pse e perzjejne me Udhen e Shkronjave? Ky djali i Revolt ka ze shume te mire.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.