Header Ads

Shyhrete Behluli dhe Poni - Jemi nje

Kjo Shyhretja t'gjitha motra i paska, jo Vlore e jo Mitrovice.Navash mi gru se na preve rriskun! Hahahahhahaaha. Tani...Nese Shyhrete ka moter Vloren dhe Poni e ka Vloren moter gjithashtu, a i bie qe Shyhretja dhe Poni te jene motra? Atehere pse nuk ngjajne hic? lol 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.