Header Ads

Americo,Irsida dhe Zana per L'Officiel Hommes


Fotot qe po shihni i perkasin nje sesioni fotografik te publikuar ne revisten e njohur te modes "L'Officiel Hommes" per versionin tajlandez. Ky set fotografik eshte realizuar nga Irsida Aliu (drejtimi artistik),Suzana Halili (makiazhi) dhe Americo Cacciapuotti (fotograf). Irsida dhe Suzana jane te dyja shqiptare. Suzana e njohur ne fushen e saj me pune te publikuara ne shume revista te njohura,videoklipe,reklama etj, ndersa Irsida perkrah karrieres si modele tashme drejton dhe nje agjensi mode e cila ka per target tregun aziatik. Americo eshte i dashuri i Irsides, i cili gjithashtu punon si model, drejton agjensine e modes me Irsiden dhe po provon te jete nje fotograf shume i mire. Suksese te treve per kete arritje!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.