Header Ads

Sidorela Toli ne kopertinat e revistave greke

Ka qene nje vit i mbare per Sidorela Toli (ne Greqi njihet si Cindorela Toli) e cila pasi ka arritur suksesin si modele ne Greqi, ku eshte shnderruar ne imazhin publicitar te disa kompanive greke,ka pozuar per editoriale dhe kopertinat e disa prej revistave me te njohura ne vend, po tenton suksesin dhe jashte kufijve duke nenshkruar kontrate se fundmi dhe me agjensine italiane Mp Management. Me poshte po ju sjellim disa prej kopertinave ne te cilat ajo eshte shfaqur pas fitores ne programin "Next Top Model Greece".No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.