Header Ads

Arta Dobroshi shpallet nje prej aktoreve te reja me te mira ne Europe


Arta Dobroshi eshte vlersuar nga organizata European Film Promotion si nje prej 10 aktoreve te reja/te rinj me te mira/mire ne Europe. Cdo vit, per pesembedhjete vjet rradhazi, EFP publikon listen "Shooting Stars" ne te cilen klasifikon emrat e aktoreve te rinj me te mire ne kinematografine europiane dhe kete vit aktorja shqiptare nga Kosova eshte renditur ne dhjeteshen me te mire per punen e saj ne filmin "Three Worlds" (Tre botet). Arta eshte e para aktore nga Kosova  qe vlersohet me kete cmim, nderkohe qe aktori Nik Xhelilaj nga Shqiperia eshte vlersuar  ne vitin 2011.Suksese Arta! 

Ps. Per te kuptuar rendesine e ketij cmimi ju sjellim nje kuriozitet. Daniel Craig, James Bond dora vete ai 007, eshte vlersuar me kete cmim ne vitin 2000. Ju e dini c'ndodhi me tej...

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.