Header Ads

Beanne Benson - Personazhi me i kerkuar ne Albaniac


Po tere kohen tu shkrujt per muzike e nje here qe shkruaj per porno e njerzit shkallojne?! Jo mo jo! Qe thoni ju Breanne, pornostarja me origjine shqiptare ka pothuajse qe ne momentin e pare te postimit te lajmit qe kryeson listen e personazheve me te kerkuar ne faqen tone dhe ne brenda tre muajsh ka arritur te jete personazhi me i kerkuar i vitit ne Albaniac. Suksese Breanne!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.