Header Ads

Nora dhe Vig Poppa - Big Love -Hiti i pare i 2013


Me pelqeu shume kjo kenga! E do nje video patjeter! Nora ketu eshte suuuuper hot! E hutoi Vigun e shkrete s'po munej me leviz.Aman na hutoi neve pa lene Vigun aty hahahahhahahha! Shume hot! Nje Big Love per kete kenge! Hiti i pare i 2013!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.