Header Ads

Capital T - Dite e Re - Shiko Videon

"Dite e re" sic e kam thene dhe kur i beme vlersimin albumit "Kapo" te Capital T, eshte dhe kenga ime e preferuar nga ky album. Personalisht mendoj qe eshte dhe nje prej kengeve me te mira te Capital T e cila shfaq dhe transformimin e tij nga nje adoleshent ne nje te rritur si ne jeten personale ashtu dhe artistike. Mendoj se kenge te tilla jane mese te nevojshme per te distancuar veten nga nje turme rreperesh qe cdo vit bejne te njejten gje,flasin per te njejten teme,e pavarsisht se po behen burra ende ju kendojne enderrave te adoleshences. Nje bravo te madhe per Capital! Fiksim kjo kenge!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.