Header Ads

Fitnete Tuda dhe Xhoi - Shi bie ne Tirane (100 vjet muzike)Na kishte marre malli per Fitnete Tuden! Gjithmone ka qene shume tip> Le te shpresojme qe do te rikthehet me ndonje krijim te ri.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.