Header Ads

G4SHI gjate xhirimeve te "Lana's Song" (Kenga e Lanes)

G4SHI ka qene duke xhiruar videon e tij te re per "Lana's Song" ne Nju Jork dhe ne po ju sjellim disa foto nga sheshi i xhirimit.Videoja do te publikohet se shpejti dhe do jete nje kombinim i dy kengeve te G4SHI_t pra te "Lana's Song" dhe "Right". "Lana's Song" rreperi e ka publikuar pak kohe me pare, por kete here do vij e riperpunuar dhe sic na tregon G4SHI ka per te qene epike!  


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.