Header Ads

Kapucinoja me e mire/me e shtrenjte ne Londer eshte shqiptare!


Nese jeni ne Londer e doni te pini kafen me te mire, behuni gati te uleni si ne shtepine tuaj, sepse te pakten kafen...shqiptart e bejn mas miri! Kete nuk e them une po nje gazetar i gazetes se njohur "The Guardian" i cili ka shkuar ne Londren perendimore per te provuar kapucinot me te mira te zones dhe si perfundim ka vlersuar si me te miren ate te prodhuar ne kafene "Labi's" duke e vlersuar me 8 nga 10 piket e mundshme. Mmmm...pse kot rrime ne kafe 24/7 ne? Lol! Urime Labi, po kaluam nga lagjia patjeter do vijme ta pijme nje, e per ju shqiptare ne Londer, mos ngurroni ta vizitoni. Nga pershkrimi qe i bente gazetari na u ngrit mendja dhe neve.Ja shikoni foton ku kuuuuu!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.