Header Ads

Enver Gjokaj gjate xhirimeve te filmit "Lust for Love"

Ne 2013, aktori shqiptar Enver Gjokaj do te rikthehet ne ekranet e kinemave me filmin "Lust for Love" i cili ka kohe qe i ka mbaruar xhirimet, montazhin dhe eshte gati per publikim. Ne kete film Enveri interpreton perkrah Felicia Day,Fran Kranz,Beau Garret etj.Ja dhe disa foto nga sheshi i xhirimit:

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.