Header Ads

Kenga e re e Dafina Zeqirit titullohet - " Your Love"


Dafina Zeqiri ka bere te ditur se kenga e rradhes ka perfunduar se regjistruari dhe titullohet "Your Love". Kenga me tekst te shkruar nga vete Dafina, do te publikohet ne dy versione; shqip dhe anglisht. Kengetarja nuk bere te ditur daten e publikimit, por ka treguar se "Your Love" do te publikohet shume shpejt.

Fotoja qe shihni me siper, flitet te jete shkrepur gjate xhirimeve te videos se re te Dafines, por lajmi nuk eshte i sigurte dhe nuk dihet nese behet fjale per videon e kenges "Your Love" apo per ndonje kenge tjeter.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.