Header Ads

Genta Ismajli - E Kam Provuar - Kenga e plote me tekstGenta Ismajli rikthehet ne fillimet e saj amuzikore me kete kenge,atehere kur Genta u be e suksesshme fale hiteve si Dridhem,Nje lutje,Pranoje etj. Ne na pelqen shume dhe mendojme se kjo ishte nje zgjidhje e sakte e nje hit i padiskutueshem.Le te shpresojme per nje videolip shume te mire, sepse kjo eshte nje prej baladave me te mira te kengetares.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.