Header Ads

Kleoniki Delijorgji - Foto

Vemendja mund te jete perqendruar tek Miss Universe, por Miss Shqiperia Kleoniki Delijorgji ka qene nje prej bukurosheve shqiptare me te kerkuara ne web per 2012 ndaj dhe ne vendosem te publikonim disa foto shtese per lexuesit tane. Nuk i veme dot faj, Kleoniki yll eshte.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.