Header Ads

Sezoni i ri i MobWives fillon me 6 janar - Shiko reklamen


Nga reklama, sezoni i ri i MobWives duket edhe me interesant se te shkuarit.Grave te mafjozeve i shtohet dhe nje personazh i ri qe mesaduket do krijoj me shume drama sec ka nevoj programi. Nje nder serite me interesante te sezonit te ri "MobWives" do te jete padyshim dhe ajo e stuhise Sandy, ku Staten Island, ne te cilin banojne te gjitha grate, u godit shume fort dhe pati deme te medhaja.Kam nje parandjenje (sic ndodh ne raste te tilla) qe te pakten ne kete seri do ti shohim te gjitha perkrah njera-tjetres dhe pa zenka, pastaj...po i hoqi kepucet Drita,futja vrapit!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.