Header Ads

Sot ne mbremje Miss Universe


Nese keni harruar po jua rikujtojme se sot ne mbremje ne ora 8pm ne kanalin NBC mbahet Miss Universe.Mos e humbisni kete spektakel, biles shikojeni dhe me miq sepse te pakten Miss Kosovo Diana Avdiu merr titullin Miss Fotozhenia, keshtu qe te pakten mund te mburreni "Eshte shqiptare ajo :P". Nderkohe ne shpresojme dhe po lutemi qe te dyja vajzat te dalin te pakten ne 10 e me te bukurave.Suksese!

Ps.Nese Diana buzeqesh pak me shpesh, sec kam nje parandjenje qe...mos ta marr ne sysh kot, marshalla marshalla hudher hudher.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.