Header Ads

Sot, shqiptari Prolifik debuton ne NBC me "Real Music Live"


Mos harroni sot ne darke pas SNL te coni kanalin e tv tek NBC (Per shqiptaret ne Amerike) per te ndjekur prezantuesin shqiptar Prolifik ne debutimin e tij "Real Music Live".Programi eshte i mbushur me intervista dhe interpretime live te disa prej artisteve me te mire ne Amerike e bote. Mos e humbisni!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.