Header Ads

S'ka Oscar per Pharmakon


Akademia e Filmit Arteve dhe Shkences e cila seleksionon dhe kandidatet per cmimet Oscar, ka shpallur dje 9 konkuruesit per etapen para-finale te kategorise "Filmi me i mire i huaj" dhe Shqiperia fatkeqsisht nuk do te prezantohet me filmin e paraqitur "Pharmakon". Ne fazen e dyte filmat e seleksionuar vijne nga nente shtete:

Amour - Austria
War Witch - Kanadaja
A Royal Affair - Danimarka
No - Kili
The Intouchables - Franca
The Deep - Islanda
Kon-Tiki - Norvegjia
Beyond the Hills - Rumania
Sister - Zvicra

Ne fazen perfundimtare me date 10 janar do te shpallen dhe 5 finalistet e kesaj kategorije.Ne jemi te sigurte se "The Intouchables" nga Franca do jete fituesi  ne garen e Oscar 2012.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.