Header Ads

Xhesika dhe Kristo kendojne "Broken Wings" - Degjoje ketu


Xhesika dhe Kristo jane shfaqur se bashku ne skenen e Miss dhe Mister Albania, per te interpretuar "Broken Wings" te James Morrison dhe Nelly Furtado.Interpretimi eshte i mire, vec Kristo 1-hiq mustaqet dhe 2-Gjeju nje model flokeve, perndryshe je ok. Xhesika, me ne fund tregon moshen e vet

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.