Header Ads

Kete jave Rita Ora ne Beverly Hills 90210 - Video

Kete jave (te henen) ne kanalin CW, Rita Ora shfaqet ne premieren e sezonit te ri te serialit Beverly Hills 90210 ku do te kendoje dhe nje prej hiteve te saja. Me poshte po ju sjellim dhe reklamen e cila ka filluar te shfaqet ne CW, Rita del ne sec. e 21.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.