Header Ads

Soulkid kendon "Deuces" te Chris Brown


Soulkid ben nje pune shume te mire ne versionin e tij te "Deuces". Le te shpresojme qe kenga e ardheshme do jete ne shqip pasi Soulkid ka ze dhe stil shume te mire dhe kemi nevoje per pak rnb ne shqip.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.