Header Ads

Fjolla Morina - FB Remikset - Degjoji ketu


Nese mbani mend, jave me pare ne ju kemi treguar per nje konkurs te ThreeDots per miksimin me te mire te "F.B" nga Fjolla Morina. Dje ne kanalin e remikseve te ThreeDots jane publikuar 38 remikset me te mira te kesaj kenge paraqitur nga Dj te ndryshem dhe ne pasi i degjuam e gjitha perzgjodhem tre te meposhtmet. Ne pergjithsi te gjitha remikset ishin shume te mira, por keto te treja i vecuam per kombinimin e ritmeve, origjinalitetin si dhe thjesht se na terhoqen me teper vemendjen. Nderkohe ju mund te perzgjidhni te preferuarin tuaj ne kanalin e YouTube.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.