Header Ads

PhaZe - WTF (Ft. Zimskii) - Degjoje ketu


Une per nje moment nuk e kuptova qe ishin rrepere shqiptare dhe me ngjasuan shume me Machine Gun Kelly, te cilin e kam shume qejf. Bravo! Shume kenge e mire dhe shume rrepera te mire. Shpresoj te degjojme me teper prej tyre ne te ardhmen.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.