Header Ads

Fugaa dhe Andy Gramm sjellin "Zero"


Fugaa rikthehet ne skenen muzikore me nje kenge te re pas nje pushimi te gjate. Kenga mban titullin "Zero" eshte nje bashkepunim me Dj Andy Gramm dhe pritet qe videoklipi i saj ta kete premiren se shpejti.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.