Header Ads

LLP feat. Besa - Burning


Oh la la Besa! Na pelqen imazhi i ri zzzzekzzzziii! Besa duket me ne forme se kurre si ne paraqitje ashtu dhe ne muzike. Kenga e saj e re "Burning" nje bashkepunim me LLP, eshte e destinuar per sukses nderkombetar. Kjo kenge eshte publikuar tashme ne Rumani dhe se shpejti do te shperndahet ne mbare Europen duke tentuar per nje sukses jashte kufijve vendas. "Burning" eshte formuluar pike dhe presje per transmetim radiofonik dhe club-hit. Ne kemi pasur rastin ta degjojme prej javesh jo vetem kete version po dhe versionin tjeter qe besojme do te publikohet ne LP. Te dyja versionet na pelqejne, por teksa ky qe ju sjellim ketu eshte me teper per radio, versioni tjeter eshte super per klubet! Do ta shikoni! Kjo kenge do bej goxha buje!  
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.