Header Ads

Vesa Luma - 24 Ore - Shikoje ketu


Per ta shijuar ne maksimum kete kenge duhet ta degjoni me zerin dhe basin shume lart. Kenga eshte pak rremuje me shume ritme te perzjera, por mua me pelqeu. Eshte nje kenge qe duhet ta degjosh me shume se nje here qe ta shijosh dhe do vesh re qe eshte definitivisht nje club-hit. 
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.