Header Ads

Tuna nuk rikthehet ne X Factor


Tuna ka bere te ditur dje ne programin Xtra Factor se nuk do te rikthehet vitin qe vjen ne jurine e X Factor. E pyetur nga drejtuesi i emisionit Eni Shehu ajo ka treguar se ka pasur nje eksperience shume te mire ne kete program dhe do te ishte mire qe vitin e ardhshem ti jepte mundesine dikujt tjetri qe te provonte kete eksperience.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.