Header Ads

A$AP ROCKY bashkpunim me G4SHI_n?


A$AP eshte nje nder rreperet e rinj me te mire te momentit ne Amerike i cili ne rrjetet sociale i ka derguar nje pershendetje G$SHI_t duke cilesuar muziken dhe stilin e rreperit shqiptar e duke shtuar se definitivisht do donte te bashkepunonte me te. Ajjjjjjjjjjjj! Yes Yes Yes! Le te shpresojme qe te ndodhe!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.