Header Ads

Miriam Cani nje emision per karrieren dhe Shqiperine ne kanalin gjerman VOX


Miriam Cani ka bere te ditur se eshte duke pergatitur ne bashkepunim me kanalin e njohur gjerman VOX nje emision per karrieren e saj artistike midis Gjermanise dhe Shqiperise. Me kete rast, nepermjet ketij emisioni i cili do te zgjase rreth nje ore, kengetarja pervecse do te flase per jeten dhe karrieren midis dy vendeve, do ti prezantoj telespektatorit gjerman dhe bukurine natyrore e pjese te historise shqiptare duke xhiruar se bashku me trupen gjermane te VOX ne disa qytete te ndryshme te vendit. Kohet e fundit, shume artiste shqiptare si Eliza Dushku,Fadil Berisha,Rita Ora etj, po i bejne prezantimin me te shkelqyer vendit tone ne syrin e publikut te huaj, jo vetem duke treguar per prejardhjen e tyre, por dhe duke sjelle "syrin" e ketij publiku brenda kufijve tane. Faleminderit!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.