Header Ads

Elsa Lila ne jurine e X Factor?Po pra poooo! Ne kemi degjuar se Elsa Lila eshte ne bisedime e siper per te qene pjese e jurise kryesore ne sezonin e ri te X Factor. Kontrata ende nuk eshte finalizuar, por ne kemi mesuar se kengetarja ka qene ne Tirane ku ka biseduar me Vera Grabocken dhe ...ka shume mundesi qe nese bien dakord ne kerkesat e paraqitura Elsa do te jete cdo te djele ne TV Klan duke gjykuar dhe keshilluar kengetaret e rinj. Kjo eshte nje levizje shume e zgjedhur dhe shume e mire e Veres, pasi Elsa eshte nje figure shume e pelqyer per publikun shqiptar e cila nuk eshte konsumuar sa pjesa tjeter e artisteve te Estrades Shqiptare, keto vitet e fundit. Nderkohe ne ende nuk dime se kush do te largohet nga juria me ardhjen e Elses, po Tuna jo nje here se e kemi pare ne audicionet qe po zhvillohen, Sonin gjithashtu...tani kujt ti bjeri dhjeta nje dy tre kater per gjashte shtate tete nente Pandi. lol

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.