Header Ads

Ndihmojeni Rinitin!

Kohet e fundit besoj keni vene re qe shume artiste kane kerkuar mbeshtetjen tuaj per te ndihmuar femije te ndryshem me sadopak qe te mundeni, qe ata te arrijne te marrin kuren e duhur e ti shpetojne jo vetem semundjes por dhe vdekjes. Nje lexuesja jone Arta Rexhepi na kerkoi qe ta ndihmonim ne qellimin dashamires qe ajo i ka vene vetes per te ndihmuar vogelushin Rinit Shabani 14 muajsh nga Perlepnic i Gjilanit. Pervec thirrjes per ndihme ne Facebook Arta me banim ne Kanada, eshte vene ne levizje duke kontaktuar me biznese te ndryshme midis te cilave dhe Wal-Mart te Kanadase, per te mbledhur ndihma per kete vogelush qe vuan nga leukemia. Nese keni mundesi dhe deshironi te ndihmoni me sadopak, ndihmojeni Arten t'ja arrij qellimit te saj dhe te ja lehtesoj dhimbjen Rinitit te vogel. Informacionin e duhur ju mund ta gjeni ne Facebook ne faqen Save Rinit's LIfe apo grupin Ta Ndihmojme Rinitin .Faleminderit!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.