Header Ads

Vedat Ademi ft. Yllka Kuqi - Ne zemer te mbaj


Nje bashkepunim i bukur ky i Yllkes dhe Vedatit, te cilet dhe pse vazhdojne te mbeten ne zonen e tyre te sigurte muzikalisht, perseri arrijne te sjellin kenge te bukura."Ne zemer te mbaj" na pelqen, gjithashtu dhe videoja eshte e kendshme, por nuk na rrihet pa pyetur nese ky ishte bashkepunimi qe Vedati do bente me Argjentinen? Sidoqofte, vokalet e Yllkes dhe Vedatit shkojne shume bashke, po ashtu dhe interpretimi perkrah njeri-tjetrit.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.