Header Ads

Renis Gjoka - Une dhe gogoli - Shiko videonKjo eshte nje kenge shume e mire e Renisit, e cila me kujton pak Aleksander Gjoken me Grupin X ne fillim te viteve '90. E vetmja gje qe duhej te ish eliminuar sipas mendimit tim eshte ai fragmenti me te qarat e femijve. Gjithsesi kenga me pelqen e besoj se Renis do sjelle kenge shume te bukura ne te ardhmen dhe pa "Burn". Megjithate Renis duhet te kete kujdes, pasi zeri i tij ngjason shume me ate te Aleksander Gjokes, e teksa kjo eshte per tu admiruar, njekohesisht mund te krijoj probleme ne gjetjen e vetes se tij ne karrieren si solist. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.