Header Ads

Telex publikon "Kur zemra sundon" me 30 maj


Me daten 30 maj ne Shkup prane "Eight Caffe" , grupi Telex do te organizoj nje feste per promovimin e videokenges se re "Kur zemra sundon". Dyert hapen ne ora 21:00 dhe te gjithe jane te mirpritur. Vazhdoni te na lexoni, sepse ne do ta publikojme videon ne Albaniac, porsa te kemi mundesi.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.