Header Ads

Besa duke kenduar me publikun himnin ne Vlore


Nuk po e postoj kete video as per majtas as per djathtas por vec permas, pasi me pelqeu qe te gjithe shoqeronin Besen ne kendimin e himnit gje qe s'para e shohim shpesh dhe kur e shohim trecereku ben sikur di fjalet. Kjo performance ishte cool!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.