Header Ads

"Le Mama" e Nores dhe Genes e kopjuar? Noooooo!

Pseeeee pseeeeeeeee pseeeeeeeeeeee? Grrrrr! Ok nuk eshte tere kenga e kopjuar, por vetem fragmenti i Genes "O le le le le le le le le le  mama" qe eshte huazuar nga nje kenge e Stylus Robb me titull "Assou Mama" e qe me pas eshte publikuar dhe ne videoklip ne nje version te Dj NRD me po te njejtin titull. Videon mund ta ndiqni me poshte, fragmentin e huazuar e gjeni ne minuten 2:46. Hajde gezuar!Te pakten versioni i Genes dhe Nores eshte me i bukur lol.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.