Header Ads

Albaniac - Vera Dance Hits 2013
Ok! Ketu keni perzgjedhjen e Albaniac per kenget me te mira Dance te kesaj vere, bazuar ne klikimet e faqe dhe nje apo dy te preferuarat tona. Pavarsisht se kenga " " e Alban Skenderaj dhe Capital T nuk eshte ne liste ne na pelqen aq shume fillimi i saj saqe ja lejuam vetes nje +1 nderkohe qe Te ka lali shpirt nuk ka nevoj per justifikim. Du me thene...nuk dum me hy ne mekat e mos me e fut ne liste. Keni cfare keni harrojeni, ajo kenge i ka tejkaluar kufijte, i ka kaluar shijet, gjeneratat, perkufizimet...makarenaaaaaa Ok shijim te kendshem! 

          

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.