Header Ads

Evi Reci - Si limonade


Si limonade kendon Evi dhe per ta pire ne kup ka dale :) Besoj se nuk ka titull qe mund ti pershtatej me se miri.Kenge e fresket, gazmore, verore qe te sjell ne qejf. Ka ndonje mendjen per plazh sot?

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.