Header Ads

Liberta Spahiu - Profil

Liberta Spahiu. Foto: Arton Humolli

Emër: Liberta

Mbiemër: Spahiu

Datëlindja: 04.01.1985

Vendlindja: Prishtinë

Ngjyra e syve: Kafe

Gjatësia: 172cm

Profesioni: Prezantuese

Fillimi i karrierës: Modele, rreth 14 vjetë më parë

Ku e keni parë: Drejtuese e programit "Prive" dhe menaxhere e marketingut në "Klan Kosova"

Qëllimi për 2013: Për mua është e rëndësishme të hap dyer të reja për veten time. Porta të mendjes që flejnë gjumë për momentin. Të kem mundësi të arrij gjërat që i dua.

Më e madhja ëndërr: Të shëtis gjithë botën, të shoh gjithçka që më bën të jem ajo që ta jetoj jetën, që kur i kalon të gjitha në fund të jesh njeri. Të jesh e dashur, e dashuruar, e respektuar.

Një kuriozitet që nuk e dimë për Libertën:  Jam butësi e ashpër dhe ashpërsi e butë. Zgjidh e merr.

Barsaleta e fundit që keni dëgjuar:
Jane dy qela (tullaca).
Cili është ma qel?
Ai që e ka kryt ma të madh.

Albaniac 2013

KLIKONI KETU PER TE LEXUAR/SHKARKUAR FALAS REVISTEN ALBANIAC

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.