Header Ads

Samanta & Dj Olti ft. DDY Nunes - Pafundesi"Pafundesi" eshte nje kenge e lezetshme. e videoja gjithashtu, minus ato vargjet rrumamate qe hapin kengen per 1 minute e dy sekonda te plota!!! si  dhe ate baletin moderrn andej nga fundi i kenges. Aman kush i ben keto koreografi ne 2013? A eshte kenga dance? A shkojne ne klube keta? A kercen njeri ashtu? He pra mi moooo! Mbas minutes se 1:02 e pelqej kengen shume. Rrumama yeah rrumama yeah , jallaaa mu fiksua mua tani rrumamaja. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.