Header Ads

Cash Cash - Take Me Home feat. Bebe Rexha - Versioni akustik


E mrekullueshmja shqiptarja Bebe Rexha ne versionin akustik te kenges "Take Me Home" e cila po ngjit dalengadale vendet e hitparejdit amerikan dhe po luhet ne radiot me popullore te ketij vendi! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.