Header Ads

Edita Sopjani - Ora e ndarjes


Kenge e lezetshme kjo e Edites. Me arranxhim pak me te mire do ishte nje kenge vertete cilesore, por teksa e degjon kengen te krijohet pershtypja se eshte nisur per ballade e kane dashur ta kthejne ne kenge dance, qe ne fakt do kishte funksionuar ne seicilin version por keshtu perzjere te lodh pak. Ndaj...Edita ka nevoj per nje version akustik i cili do ishte fantastik per kete kenge dhe nje version dance mix qe gjithashtu do dilte super! Seriozisht!.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.